Ndërlidhjet

Gjeliq: Serbia nuk mund të ndalë hyrjen e Kosovës në FMN dhe BB


Serbia do ta ketë vështirë të ndalë hyrjen e Kosovës në Fondin Monetar Ndërkombëtar dhe në Bankën Botërore, sepse në këto institucione vendoset me shumicën e kapitalit të vendeve që tashmë kanë njohur pavarësinë e Kosovës, ka deklaruar nënkryetari i qeverisë serbe, Bozhidar Gjeliq.

"Është një situatë e vështirë, për faktin që vendet që kanë njohur Kosovën, kanë pjesmarrje të lartë në kapitalin e Fondit Monetar Ndërkombëtar dhe të Bankës Botërore", ka thënë Bozhidar Gjeliq.
XS
SM
MD
LG