Ndërlidhjet

Flaka Olimpike kalon në Nju Delhi


Flaka Olimpike kalon sot në kryeqytetin e Indisë. Megjithë masat e shtuara të sigruisë priten dhe shumë protesta nga mërgimtarët tibetianë dhe mbështetësit e tyre.

Flaka është shoqëruar me protesta në Evropë dhe Amerikë për të shprehur kundërshtimin me dhunën e autoriteteve kineze në Tibet.
XS
SM
MD
LG