Ndërlidhjet

Brammertz zhvillon vizitën e parë në Serbi


Kryeprokurori i Gjykatës së Hagës Serge Brammertz gjatë vizitës së tij të parë në Serbi, tha se Beogradi ende duhet të bëjë më shumë në bashkëpunimin me Tribunalin e Hagës.

Një raport pozitiv i kryeprokurorit do të ishte kushti kryesorë për progresin e mëtejmë të Serbisë drejt anëtarësimit në Bashkimin Evropian.

BE-ja shpreson t'i ofrojë Serbisë marrëveshjen për asociim stabilizim dhe të fuqizojë partitë pro perendimore në zgjedhjet e 11 majit.
XS
SM
MD
LG