Ndërlidhjet

Nimetz: Maqedonia dhe Greqia të arrijnë zgjidhje të shpejtë


I dërguari i Kombeve të Bashkuara, Matthew Nimetz, ka bërë thirrje për zgjidhje të shpejtë të kontestit për emër ndërmjet Maqedonisë e Greqisë, që ndikoi që Maqedonia të mos ftohet për anëtarësim në NATO.

Ai tha se "na duhet një marrëveshje pasi kjo çështje po e mban peng progresin që mund të bëhej dhe ekzistojnë rreziqe të mëdha nëse marrëveshja nuk arrihet".
XS
SM
MD
LG