Ndërlidhjet

Papa i drejtohet Kombeve të Bashkuara


Papa Benedikti i XVI në ditën e tretë të vizitës në SHBA do t'i drejtohet sot Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara në Nju Jork. Në fjalimin e tij, Papa pritet të prekë çështje globale, përfshirë thirrjet për parimet etike dhe morale, të drejtat e njeriut, lirite fetare si dhe përgjegjësinë e fuqive botërore për të ndihmuar në zhvillimin e kombeve. Sot më vonë Papa do të vizitojë Sinagogën e Nju Jorkut
XS
SM
MD
LG