Ndërlidhjet

Papa Benedikti XVI: KB të promovojnë paqën


Papa Benedikti i XVI iu tha diplomatëve të Kombeve të Bashkuara se rrespekti për të drejtat e njeriut është qelsi i zgjidhjes së shumë problemeve në botë, por shtoi se bashkëpunimi ndërkombëtarë është kërcënuar nga vendimarrja e një numri të vogël shtetesh.

Gjatë një adresimi në Asamblenë e Pëergjithshme, Papa tha se Kombet e Bashkuara kanë mision promovimin e paqës dhe drejtësisë në botë
XS
SM
MD
LG