Ndërlidhjet

Papa përfundon vizitën në SHBA


Papa Benedikti XVI mbrëmë ka përfunduar vizitën në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Manifestimi i fundit u mbajt në stadiumin e Nju Jorkut, ku afër 60 mijë veta e përshëndeten Papa Benediktin XVI.

Para largimit nga Shtetet e Bashkuara, në Aeroportin John Kenedi, Papa deklaroi:

"Për gjithë popullin e Amerikës dhe kuptohet gjithë botës, unë lutem që të kenë një ardhmëri në vëllazëri dhe solidaritet, për rritje të respektit të ndërsjellë dhe besimin e ripërtrirë në Zotin. Zoti e bekoftë Amerikën", tha para largimit Papa Benedikti XVI.
XS
SM
MD
LG