Ndërlidhjet

Belgjika dhe Holanda lëshojnë pe ndaj Serbisë


Belgjika dhe Holanda janë të gatshme të pranojnë marrëveshjen midis Bashkimit Evropian dhe Serbisë, por insistojnë në zbatimin e saj varësisht prej bashkëpunimit të plotë të Serbisë me Tribunalin e Hagës.

Të dyja vendet do të pajtohen për propozimin e marrëveshjen e asociim stabilizimit me Serbinë, por sipas tyre "Serbia nuk duhet të përfitojë përparësi nga ajo pa bashkëpunimin e plotë me Tribualin e Hagës" ka njoftuar zëdhënësi i ministrisë së Jashtme të Belgjikës Francois Delhaye.
XS
SM
MD
LG