Ndërlidhjet

Meditimi ndihmon në zgjidhjen e problemeve


Bota është përplot konflikte, dhunë dhe probleme, por që të gjitha mund të zgjidhen përmes meditimit, thotë medituesi nga India, Ravi Shankar themelues i Fondacionit "Arti i të Jetuarit".

"Të gjitha problemet në botë, prej atyre ushtarake deri te ato familjare janë të shkaktuara nga dhuna. Përmes meditimit ne mund të heqim shkakun e dhunës, duke sjellur paqen në botë" ka thënë Shankar.

Shankar që ështe beqar dhe vegjetarian, ka vizituar shumë vende me tensione përfshirë Afganistanin, Irakun, Izraelin dhe Kosovën.
Ai ka ligjëruar në meditimin post traumatik të viktimat e luftës.
XS
SM
MD
LG