Ndërlidhjet

Flaka Olimpike kalon në Korenë Veriore


Vrapuesit do të kalojnë Flakën Olimpike nëpër Korenë Veriore, duke shënuar kështu për herë të parë kalimin e një flake olimpike në vendin komunist.

Protestuesit anti-kinez nuk pritet të trazojnë kalimin e flakës, pasi autoritetet e Koresë Veriore janë aleatë të Kinës dhe nuk tolerojnë trazira publike.
XS
SM
MD
LG