Ndërlidhjet

OKB me plan për krizën në ushqim


Sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Ban Ki Moon fillon sot bisedimet me agjensitë për zhvillim në atë sesi të tejkalohet kriza që është shkaktuar nga rritje e çmimeve të ushqimit dhe gazit. Kombet e Bashkuara do të dalin më një plan për masat emergjente ndaj kësaj krize në konferencën dy ditore në Bern të Zvicrës. Bisedimet do të përfshijnë Organizatën Botërore të Ushqimit, Bankën Botërore etj.
XS
SM
MD
LG