Ndërlidhjet

Austri: Babai mban peng të bijën për 24 vjet


Josef Fritzl, 73 vjeçar ka pranuar para policisë se ka mbajtur të burgosur për 24 vjet në bopdrumin e shtëpisë vajzën e tij dhe nga marrëdhëniet me të bijën ka shtatë fëmijë.

Policia tha se e bija e Frtizl, Elizabetë mbahej e mbyllur që nga mosha 18 vjeçare.

Tre nga fëmijët mbaheshin të mbyllur me të ëmën dhe nuk e kishin parë dritën e diellit deri sa u liruan fundjavën e kaluar.
XS
SM
MD
LG