Ndërlidhjet

Liria e shtypit shënoi rënie në 2007


Liria e shtypit marrë në tërësi gjatë vitit 2007 ka shënuar rënie, me trende alarmuese në vendet e ish Bashkimit Sovjetik dhe në Azi.

Ky është konstatimi i Freedom House, i cili ka apostrofuar Bellorusinë, Uzbekistanin dhe Turkmenistanin me gjendjen më të rëndë.

Drejtori i Freedom House ka thënë se rënia e lirive të shtypit ka qenë e hetueshme në shumicën e vendeve të ish Bashkimit Sovjetik, përfshirë dhe Rusinë.
XS
SM
MD
LG