Ndërlidhjet

Bush: 770 milionë dollarë ndihmë për ushqim


Presidenti amerikan, George Bush, ka ofruar 770 milionë dollarë për ndihmat më të reja ndërkombëtare në ushqim, në mënyrë që të lehtësohen mungesa e ushqimit dhe rritja e çmimeve, që kërcënojnë përhapjen e pakënaqësive sociale në mbarë botën.

Këto mjete ndahen pasi dy javë më parë presidenti Bush urdhëroi ndarjen edhe të 200 milionë dollarëve ndihma emergjente për ushqim.
XS
SM
MD
LG