Ndërlidhjet

Cërvenkovski: Kosova e pavarur, kërcënim për stabilitetin


Shteti i ri i pavarur i Kosovës përbën kërcënim për stabilitetin e Ballkanit, tha presidenti i Maqedonisë Branko Cërvenkovski në samitin rajonal në Ohër.
"Ende ka rreziqe që nuk duhen nënvlerësuar. Në këtë kontekst, veçanërisht do të përkujtoja çështjen e Kosovës, kompleksiteti i së cilës ilustrohet nga fakti se BE-ja nuk ka arritur qëndrim të përbashkët mbi këtë çështje", u tha Cërvenkovski liderëve të Evropës Qëndrore dhe Juglindore.
XS
SM
MD
LG