Ndërlidhjet

Dhoma Përfaqësuese kundër ligjit për luftën


Dhoma Përaqësuese nuk e dha pëlqimin për ligjin, që kërkon financimin e luftës në Irak edhe për një vit, por ekziston mundësia që Senati të votojë ndryshe.

Dhoma e kontrolluar nga demokratët i hodhi poshtë masat, që parashihnin t'i japin Pentagonit 162.5 miliardë dollarë për të financuar luftërat në Irak dhe në Afganistan gjatë verës.

Senati pritet të debatojë javën tjetër.
XS
SM
MD
LG