Ndërlidhjet

OBSH: Sëmundjet e zemrës dhe kanceri më vdekjeprurëset


Gjatë 25 viteve të ardhshme më shumë njerëz do vdesin nga sëmundjet jo të transmetueshme se sa nga sëmundjet ngjitëse.

Organizata Botërore e Shëndetit bën të ditur se do të ketë rënie të numrit të të vdekurve nga SIDA, tuberkolozi dhe malarja.

75% e vdekjeve deri në vitin 2030 do shkaktohen nga sëmundjet e zemrës dhe kanceri, bën të ditur OBSH-ja.
XS
SM
MD
LG