Ndërlidhjet

FIFA pezullon Irakun


FIFA pezulloi Irakun nga pjesëmarrja në garat ndërkombëtare për një vit.

Vendimi pasoi urdhëresën e javës së kaluar të qeverisë irakiane për të shpërndarë Komitetin Olimpik Kombëtar dhe të gjitha federatat e sportit të vendit.

FIFA tha se do të heq ndalesën në rast se qeveria e Irakut tërheq vendimin e saj.
XS
SM
MD
LG