Ndërlidhjet

BE dyfishon misionin policor në Afganistan


Bashkimi Evropian vendosi të dyfishojë numrin e pjesëtarëve të misionit trajnues policor në Afganistan.

Ministrat e Jashtëm dhe të Mbrojtjes të vendeve anëtare e cilësuan qëllim afatgjatë rritjen e numrit të trajnuesëve në Afganistan.

Misioni prej 400 pjesëtarësh synon të ndihmojë ndërtimin e policisë afgane si dhe të këshillojë Ministrinë e Brendshme.

XS
SM
MD
LG