Ndërlidhjet

Bosnjë: Dënohen tre serbë për krime lufte


Gjykata boshnjake për krimet e luftës ka dënuar tre serbë të Bosnjës për krime lufte, keqtrajtime seksuale dhe trajtim jonjerëzor për boshnjakët në kampin e përqëndrimit të Prijedorit në verën e vitit 1992.

Dy nga të dënuarit ishin komandantë të kampit të përqëndrimit në Prijedor. Ata morrën dënime nga 11 deri në 31 vjetë burg.
XS
SM
MD
LG