Ndërlidhjet

OKB promovon paqen në Afrikë


Zyrtarë të Këshillit të Sigurimit të OKB-së filluan në Nairobi turneun për promovimin e paqes në Darfur, Somali dhe Kongon Lindor.

Gjatë vizitës nëntë ditëshe në Afrikë, diplomatët do të takohen me shumicën e përfaqësuesve kryesor në zonat e trazuara, për të diskutuar rreth konfliktit pesë vjeçar në Darfur dhe miliona të zhvendosurve në Kongo.

Ata do të vizitojnë Sudanin, Çadin, Bregun e Fildisht etj.

XS
SM
MD
LG