Ndërlidhjet

Shkup: Zgjedhjet përsëriten në 28 qendra


Komisioni Shtetëror zgjedhor mori vendim që të shpallë rivotimin në 28 qendra votimi, që përfshijnë rreth 20 mijë zgjedhës. Komisioni njoftoi se partitë politike kanë dorëzuar shumë ankesa lidhur me zgjedhjet e 1 qershorit.

BDI-ja ankohet se PDSH-ja ushtron presion ndaj anëtarëve të këshillave zgjedhore për të firmosur procesverbalet sipas të cilave zgjedhjet do të konsideroheshin demokratike.

PDSH-ja kërkoi që policia dhe prokuroria të ndjekin shkaktarët e incidenteve të 1 qershorit.
XS
SM
MD
LG