Ndërlidhjet

Qeveria propozoi ligjin për zgjedhjet


Qeveria e Kosovës propozoi projekligjin për zgjedhjet parlamentare, që parasheh një zonë zgjedhore dhe sistem proporcional.

Pragu zgjedhor parashihet të jetë pesë përqind dhe tridhjetë përqind femra kandidate për Kuvendin e Kosovës.

Zyrtarët thanë se ky ligj është shumë i rëndësishëm dhe pjesë e pakos së kryendërmjetësit Marti Ahtisaari.


XS
SM
MD
LG