Ndërlidhjet

OECD: Rënia ekonomike do të zgjasë


Organizata për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim ka tërhequr vërejtjen se rënia ekonomike mund të zgjasë më shumë nga ç'parashikohej.

Të njëjtat burime theksojnë se ndoshta faza më e keqe e kësaj rënie ekonomike ka kaluar, pasi bankat qëndrore vunë qindra milionë dollarë në sistemin bankar.
XS
SM
MD
LG