Ndërlidhjet

Myslimanët diskutojnë dialogun ndërfetar


Dijetarë dhe intelektualë myslimanë nga gjithë bota diskutojnë në qytetin e shenjtë të Mekës bazën për dialogun me besimet e tjera fetare.

Takimi tre ditor do hapet nga mbreti saudit Abdullah, i cili në mars bëri publik planin për dialog mes myslimanëve, të krishterëve dhe hebrejve.
XS
SM
MD
LG