Ndërlidhjet

SHBA lëvdon forcat pakistaneze


Zyrtari i lartë ushtarak amerikan, admirali Mike Mullen lëvdoi angazhimin e ushtrisë së Pakistanit kundër terrorizmit.

"Ushtria e Pakistanit po 'lufton trimërisht' dhe kundër terrorizimit dhe Shtetet e Bashkuara janë të gatshme ta ndihmojnë në këtë detyrë" tha ai, në përfundim të vizitës në Pakistan, ku është diskutuar rreth përpjekjeve të përbashkëta kundër talebanëve dhe Al Kaidës.

Uashingtoni ka ofruar mbështetje në trajnimin dhe paisjen e trupave pakistaneze, në mënyrë që të aftësohen kundër kryengritësve.
XS
SM
MD
LG