Ndërlidhjet

Kandaja kërkon falje


Kryeministri kanadez i ka kërkuar falje zyrtarisht popullsisë abrogjene, për më shumë se një shekull abuzimesh në shkollat publike për të asimiluar këtë grup të popullsisë.

Kryeministri kanadez tha në Parlament se politika e asimilimit ka qenë e gabuar, ka shkaktuar shumë dëme dhe paraqet një episod të trishtueshëm të historisë së Kanadasë.
XS
SM
MD
LG