Ndërlidhjet

Përfundoi rivotimi në Maqedoni


Përfundoi qetë procesi i rivotimit në zgjedhjet parlamentare, në rreth 200 vendvotime në Maqedoni.

Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve tha se deri në ora 17.00 në vendvotime kanë dalë 43 përqind e votuesve dhe "nuk janë shënuar incidente serioze".

Bashkimi Evropian e ka paralajmëruar Maqedoninë se zgjedhjet sipas standardeve demokratike janë kusht për fillimin e negociatave për anëtarësim.


XS
SM
MD
LG