Ndërlidhjet

Këshilli Veri Atlantik viziton Ukrainën


Këshilli Veri Atlantik, si organi më i lartë vendimmarrës i NATO-s, viziton sot Ukrainën.

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jaap De Hoop Scheffer dhe përfaqësuesit e 26 vendeve anëtare do të marrin pjesë në takimin e Komisionit NATO-Ukrainë.

Aleanca njoftoi se Këshilli do të zhvillojë takime edhe me liderët më të lartë të vendit: presidentin Viktor Yushchenko dhe kryeministren Yulia Tymoshenko.
XS
SM
MD
LG