Ndërlidhjet

BE-ja pa zgjidhje pas jo-së irlandeze


Ministrat e jashtëm të Bashkimit Evropian pranuan se nuk ka një zgjidhje të shpejtë lidhur me krizën e krijuar nga refuzimi që Irlanda i bëri Traktatit të Lisbonës.

Shefat e diplomacive evropiane thanë seduhet më shumë kohë për të analizuar jo-në irlandeze.

Traktati i Lisbonës, pasoi propozim kushtetutën e dështuar evropiane dhe synonte forcimin e BE-së.

18 vende anëtare të BE-së e kanë ratifikuar Traktatin në
fjalë.
XS
SM
MD
LG