Ndërlidhjet

SHBA: 162 mrd $ për luftërat në Irak, Afganistan


Dhoma Përfaqësuese votoi për t'i ndarë presidentit George Bush 162 miliarda dollarë për operacionet ushtarake amerikane në Irak dhe Afganistan deri në përfundim të mandatit të tij në janar, 2009.

Masa, e cila mbështetet nga administrata Bush, pritet të debatohet në Senat pas disa ditësh.

Disa Demokratë shprehën frustrime për shkak se nuk u dha afat për tërheqjen e trupave nga Iraku, edhe pse demokratët kanë shumicën në Dhomën Përfaqësuese.
XS
SM
MD
LG