Ndërlidhjet

Australia ka shkallën me të lartë të mbipeshës


Një studim i ri tregon se Austriale është shteti-kontinent me numrin më të lartë të personave mbipeshë.

26% e popullsisë në Australi janë ndjeshëm mbipeshë. Deri tani Shtetet e Bashkuara kanë mbajtur vendin e parë, me 25% të popullsisë që vuan nga mbipesha.

Lajmi bëhet i ditur nga Instituti që merret me sëmundjet e zemrës dhe diabetit në Merlburn.
XS
SM
MD
LG