Ndërlidhjet

242 mil$ ndihmë për palestinezët


Diplomatët thanë se 242 milionë dollarë ndihma janë ofruar për palestinezët në konferencën ndërkombëtare, që u mbajt sot në Berlin.

Mjetet do të përdoren për trajnimin e policisë dhe përmirësimin e sistemit gjyqësor në Bregun Perëndimor.

Shuma e ofruar është për rreth 190 milionë dollarë më e lartë se sa ajo që kishte kërkuar kryeministri palestinez Salam Fayyad.

Në konferencë morën pjesë përfaësues të lartë nga rreth 40 shtete.
XS
SM
MD
LG