Ndërlidhjet

NATO: Ngritja e FSK deri në fund të 2009


NATO tha se deri në fund të vitit të ardhshëm do të trajnojë Forcën e Sigurisë së Kosovës.

"Faza e parë e ngritjes së FSK-së do të duhej të kompletohet deri në fund të vitit 2009. Pastaj do të shohim se kur do të bëhet plotësisht operacionale" tha zëdhnësi i NATO-s James Apathurai.

Ai përsëriti qëndrimin e NATO-s se kjo forcë parashihet të jetë shumëetnike dhe do të ketë 2.500 pjesëtarë.


XS
SM
MD
LG