Ndërlidhjet

Senati miratoi fonde për luftërat në Irak dhe në Afganistan


Senati amerikan ka miratuar shumën prej 161.8 miliardë dollarësh për vazhdimin e luftës në Irak dhe në Afganistan, për periudhën e ardhshme, pa ndonjë afat për tërheqjen e trupave luftarake. Javën e kaluar, këtë fond e miratoi edhe Dhoma Përfaqësuese.

Pritet që presidenti Bush do ta nënshkruaj këtë legjislacion, posa atë ta marrë nga Kongresi.
XS
SM
MD
LG