Ndërlidhjet

Australiani e "shet" jetën për 380000 dollarë


Ian Usher, qytetar australian ka mundur "të shesë" jetën e vetë në internet për 380 mijë dollarë. Usher nuk ka qenë i kënaqur nga çmimi, pasi ka pritur më shumë.

Kur e vuri jetën e tij për "shitje" në internet ai morri dhe një ofertë prej 2.2 milionë dollarësh, e cila më pas rezultoi e pavërtetë.
XS
SM
MD
LG