Ndërlidhjet

Bush: Edhe 162 miliardë $ për luftën në Irak


Presidenti i Shteteve të Bashkuara George Bush nënshkroi sot ligjin për 162 miliardë dollarë, fonde të nevojshme për luftërat në Irak dhe Afganistan, deri në janar 2009.

Ligji ngrit në më shumë se 650 miliardë dollarë shumën e miratuar deri tani nga Kongresi, për luftën në Irak.

Invazioni amerikan në Irak ka filluar para më shumë se pesë vjetësh.
XS
SM
MD
LG