Ndërlidhjet

Roqan: Pa premtime ndaj Kosovës e Serbisë


Ministri i Jashtëm i Malit të Zi Milan Roqan tha se Podgorica nuk i ka dhënë asnjë premtim as Beogradit e as Prishtinës në lidhje me vendimin rreth pavarësisë së Kosovës.

"Ne komunikojmë edhe me Prishtinën edhe me Beogradin, por nuk jemi të obliguar që Beogradit t'i themi se nuk do ta njohim Kosovës, e as Prishtinës se duam" tha Roqan për mediat e Malit të Zi.

Sipas tij, "Mali i Zi para së gjithash merrë parasysh interesat shtetërore dhe të qytetarëve të tij".
XS
SM
MD
LG