Ndërlidhjet

Vazhdon samiti "Kroacia 2008"


Në Dubrovnik ka vazhduar konferenca ndërkombëtare e shefave të shteteve dhe qeverive me emërtimin "samiti i Kroacisë 2008".

Pjesmarrësit e takimit sot do të bisedojn për bashkëpunimin e vendeve të Bashkimit Evropian dhe të NATO-s me vendet e rajonit në përpjekjet për afrim me strukturat evro-atlantike.

Në këtë samit marrin pjesë kryeministrat ose ministrat e jashtëm të Kroacisë, Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë, Malit të Zi, Hungarisë dhe Slloavkisë – Sanader, Berisha, Thaçi, Milloshoski, Gjurqani dhe Fico.

Në këtë samit merrë pjesë edhe një delagacion amerikan i kryesuar nga ndihmëssekreatari për çështje evropiane Denile Frid
XS
SM
MD
LG