Ndërlidhjet

Klaus: Traktati i Libonës nuk pengon zgjërimin e BE-së


Presidenti i Çekisë, Vaclav Klaus, ka hedhur posht pohimet sipas të cilave pa ratifikimin e Traktatit të Lisbonës nuk ka zgjërim të Bashkimit Evropian me vendet e Ballkanit.

Presidenti i Çekisë ka thënë se Traktati i Lisbonës nuk ka të bëjë me zgjërimin, por me tentimin për krijimin e një "supershteti evropian".

Presidenti çek, Vaclav Klaus, kundërshton Traktatin e Lisbonës dhe zgjërimin e kompetencave të Bashkimit Evropian.
XS
SM
MD
LG