Ndërlidhjet

Beograd: Kuvendi miratoi ligjin që mundëson formimin e qeverisë


Pas një seance maratonike gjatë natës së kaluar, Parlamenti i Serbisë ka miratuar ligjin që mundësion formimin e qeverisë së re, të udhëhequr nga ekonomisti Mirko Cvetkoviq.

Qeveria e re, që përbëhet nga koalicioni i Partisë Demokratike të Boris Tadiqit dhe nga Partia Socialiste, do të ketë 24 ministri dhe tre zëvendës kryeministra.

Pritet që kjo qeveri do ta marrë pëlqimin e Kuvendit të Serbisë, të hënën më 7 korrik.
XS
SM
MD
LG