Ndërlidhjet

Bruksel: Solana e përshëndeti formimin e Qeverisë së re në Serbi


Përfaqësuesi i lartë i Bashkimit Evropian për politikë të jashtme dhe siguri, Havier Solana, e përshëndeti formimin e Qeverisë së re të Serbisë dhe theksoi se "BE-ja pret nga Qeveria e re që t'i përshpejtoj reformat dhe t'i plotësoj kushtet e domosdoshme që Serbia t'i afrohet Bashkimit Evropian".

Zoti Solana tha se "pret që për së afërti të bashkëpunoj me kryeministrin Mirko Cvetkoviq" edhe për çështjet e stabilitetit dhe të zhvillimit rajonal.
XS
SM
MD
LG