Ndërlidhjet

Shala: Konferenca e Donatorëve – rast i rëndësishëm për Kosovën


Konferenca ndërkombëtare e donatorëve për Kosovën, "është njëri nga rastet më të rëndësishme të Kosovës, që së bashku me aleatët e vet strategjik, Shtetet e Bashkuara dhe Bashkimin Evropian, t'i shqyrtoj kërkesat dhe sfidat me të cilat ballafaqohet", tha ministri i ekonomisë dhe i financave, Ahmet Shala.

Mëtutje, ai i tha AFP-së se Konferenca e donatorëve për Kosovën, që mbahet këtë javë në Bruksel, "është rast për të ndërtuar një Republikë moderne dhe për të riafirmuar vizionin tonë të qartë për integrime evropiane".
XS
SM
MD
LG