Ndërlidhjet

Rusia dhe Kina nuk lejojnë sanskionet kundër Zimbavesë


Kina dhe Rusia mbrëmë nuk kanë lejuar që Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara, me kërkesën e Shteteve të Bashkuara të miratoj sanksione kundër Zimbabvesë, të propozuara për shkak të dhunës dhe rezultateve kontestuese të zgjedhjeve presidenciale.

Pjesa dërmuese e bashkësisë ndërkombëtare zgjedhjet presidenciale të 27 qershorit në Zimbave i ka cilësuar jo legjitime.
XS
SM
MD
LG