Ndërlidhjet

Londër: Britania do ta zvogëloj numrin e trupave në Irak


Ushtria britanike njoftoi se planifikon që në mënyrë substanciale ta zvogëloj numrin e pjesëtarëve të saj në Irak gjatë vitit 2009.

Komandanti i forcave të armatosura britanike, Jock Stirrup, nuk dha detaje për numrin e ushtarëve që do të tërhiqen nga Iraku Jugor, por tha se tërheqja do të ndihmoj në uljen e ngarkesës në ushtrinë e Britanisë, që është e shpërndarë nga misionet në Irak dhe në Afganistan.
XS
SM
MD
LG