Ndërlidhjet

Takohen Sejdiu e Zannier


Procesi i rikonfigurimit të UNMIK-ut dhe bashkëpunimi mes institucioneve shtetërore të Kosovës dhe misionit të Kombeve të Bashkuara ishin temat e diskutimit në takimin Sejdiu-Zannieri.

Presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu ka theksuar se kërkon "bashkëpunim të mirë me UNMIK-un gjatë kësaj faze tranzicioni, në mënyrë që të mundësohet shtrirja efektive e EULEX-it".
XS
SM
MD
LG