Ndërlidhjet

Rusi: Gjendet eshtrat e fëmijëve të mbretit


Prokurorët rusë konfirmuan se eshtrat e gjetura vitin e kaluar, u përkasin djalit dhe vajzës së Car Nicholas II.

Zyra e kryeprokurorit tha se mostrat e DNA-s dhe analizat e dhëmbëve treguan se mbetjet e gjetura në Ural, janë të princit Aleksei dhe vajzës Maria.

Njoftimi u bë disa orë para fillimit të ceremonive për shënimin e 90 vjetorit të vrasjes së familjes së Carit nga bolshevikët, në vitin 1918.
XS
SM
MD
LG