Ndërlidhjet

Pakt ushtarak: Kolumbi - Brazil


Kolumbia dhe Brazili arritën paktin për mbrojtjen, si hap drejtë bashkëpunimit rajonal në luftën kundër trafikantëve të drogës.

Presidenti i Kolumbisë Alvaro Uribe njoftoi për marrëveshjen gjatë vizitës në këtë vend të liderit brazilian Luiz Inacio da Silva.

Marrëveshja krijon bazën për bashkëpunim ushtarak dhe shkëmbim të informacioneve. Ajo pritet të ndihmojë policitë e dy vendeve në zonat që janë të njohura si parajsë për trafikantët e drogës.

XS
SM
MD
LG