Ndërlidhjet

Papa: Të rinjtë bartës të ndryshimeve


Papa Benedict'i XVI inkurajoi të rinjt që të refuzojnë atë që e cilësoi "shkretëtirë shpirtërore" dhe të shfrytëzojnë besimin e tyre për ndërtimin e brezit të ri të liruar nga materializmi.

Para rreth 200.000 pelegrinëve katolikë, Papa tha se "bota ka nevojë për ringjallje" dhe të rinjt duhet të jenë bartës të ndryshimeve.

Papa i bëri komentet në fund të vizitës që zhvilloi në Australi.XS
SM
MD
LG