Ndërlidhjet

BE emëron të dërguarin në Kabul


Bashkimi Evropian emëroi ambasadorin italian në Kabul si përfaqësuesin e BE-së në Kabul.

Ettore Sequi ka qenë ambasadori i Italisë në Afganistan që nga viti 2004.

Detyra e tij është të bashkërendojë mes BE-së. OKB-së, NATO-s dhe qeverisë afgane.
XS
SM
MD
LG